RESURSE UMANE 

a

APELEAZĂ LA NOI PENTRU SERVICII DE resurse umane

A

ECONOMISEȘTE TIMP ȘI ENERGIE

Este bine-cunoscut faptul că un business nu poate funcționa fără oameni. De aceea, resursele umane reprezintă un domeniu căruia trebuie să-i acorzi mai multă atenție. Și în acest caz, ajutorul din exterior este bine-venit, iar noi ne asigurăm că facem tot ceea ce ține de raportarea la oamenii cu care lucrezi, pentru a ne asigura că nu mai trebuie să te îngrijorezi deloc cu privire la acest aspect.

a

ONORARIU + TAXE
OBȚINE CEA MAI BUNĂ OFERTĂ
Contact

A

CONSULTANȚĂ TELEFONICĂ GRATUITĂ

Recrutarea personalului, salarizarea și administrarea business-ului pot dispărea complet de pe umerii tăi. Dacă îți dorești să îți iei la revedere de la toate aceste griji și să te ocupi strict de aspectele de dezvoltare ale business-ului, nu trebuie decât să ne acorzi încrede și îți vom demonstra că suntem profesioniștii de care ai nevoie.

Consultanții nostri îți stau la dispoziție de Luni până Vineri între orele 09:00-17:00 la numărul de telefon 0737 679 528 sau la adresa oficială onrc@facemfirme.ro.

a

CERE OFERTĂ PENTRU SERVICII DE HR

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul de mai jos, iar noi iți vom trimite o ofertă în aceeași zi.

Formular - Cere ofertă

a

VREM SĂ FIM PARTENERUL BUSINESSULUI TĂU

DESPRE NOI VEZI SERVICII