ACTUALIZARE DATE IDENTIFICARE

a

Oferim Servicii DE ACTUALIZARE DATE INDENTIFICARE

A

ONORARIU + TAXE
200 RON
Cele mai mici prețuri!
Contact

a

DOCUMENTE ȘI PROCEDURI

Pentru modificare, trebuie să te adresezi Oficiului Național al Registrului Comerțului cu un dosar care să conțină următoarele documente:

  • Cererea de înregistrare;
  • Actul care dovedește noile modificări;
  • Copie după actul constitutiv;
  • Dovada plății taxelor aferente, în cazul în care se solicită transmiterea documentelor prin curierat sau poștă.

Dacă persoana care și-a schimbat datele nu poate merge personal pentru a depune actele, e absolut necesară o împuternicire.

Schimbarea se va face în termen de 5-7 zile lucrătoare, dar poate dura și mai mult dacă apar neclarități și ONRC solicită clarificări.

a

Consultanții nostri îți stau la dispoziție de Luni până Vineri între orele 09:00-17:00 la numărul de telefon 0737 679 528 sau la adresa oficială onrc@facemfirme.ro.

ECONOMISEȘTE TIMP ȘI ENERGIE

Dacă ești administrator sau asociat al unei firme și ți-ai schimbat de curând datele personale, e necesar ca această modificare să fie comunicată și Oficiului Național al Registrului Comerțului. Procedura este necesară atunci când se modifică datele din cartea de identitate (nume, adresa, serie și număr). Ai în vedere faptul că această acțiune nu implică și modificarea documentelor societății, ci doar trebuie actualizate datele în sistem. Pentru a nu risca să iei amenda, ai la dispozitie 30 de zile de la eliberarea noii cărți de identitate.

aAA

CERE OFERTĂ ACTUALIZARE DATE INDENTIFICARE

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul de mai jos, iar noi iți vom trimite o ofertă în aceeași zi.

Formular - Cere ofertă

a

A

VREM SĂ FIM PARTENERUL BUSINESSULUI TĂU

DESPRE NOI VEZI SERVICII