OBȚINERE COD EUID

a

Oferim Servicii DE obținere cod euid

A

ONORARIU + TAXE
200 RON
Cele mai mici prețuri!
Contact

a

DOCUMENTE ȘI PROCEDURI

Dacă ai o firmă înființată înainte de 07.07.2017, dată la care s-a introdus obligativitatea trecerii EUID pe documente, poți să soliciți, de la Oficiul Național al Registrului Comerțului la care e înregistrată compania, un nou certificat de înregistrare, care să cuprindă și acest identificator unic.

  • Cererea de înregistrare;
  • Certificatul de înregistrare.

Dacă nu vrei să schimbi certificatul, ci vrei doar să afli codul EUID al societății tale, poți face asta simplu și rapid direct pe site-ul celor de la ONRC sau poți să îl compui tu, conform structurii menționate mai sus.

Schimbarea certificatului vechi cu unul nou, în care să fie trecut identificatorul european unic, nu este o activitate obligatorie pentru firmele care au fost înființate înainte de 07.07.2017, dar e posibil să fie necesară la un moment dat.

a

ECONOMISEȘTE TIMP ȘI ENERGIE

EUID este acronimul de la European Unique Identifier – codul de identificare rapidă al companiilor care aparțin țărilor din UE. Acesta ajută la o mai bună comunicare dintre societăți și Registrele de Comerț care aparțin UE. Dacă vrei să afli mai multe detalii cu privire la EUID, consulta Legea nr. 152/2015. Din 2017, firmele înființate la noi în țară au trecut pe documente și acest cod. El este format din următoarele elemente: prescurtarea țării, codul de identificare al Registrului Comerțului în care e înscrisă societatea și numărul de identificare al acesteia.

aAA

CERE OFERTĂ PENTRU OBȚINERE COD EUID

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul de mai jos, iar noi iți vom trimite o ofertă în aceeași zi.

Formular - Cere ofertă

a

A

VREM SĂ FIM PARTENERUL BUSINESSULUI TĂU

DESPRE NOI VEZI SERVICII