VREI UN SITE?

a

DACĂ DA, AI NIMERIT UNDE TREBUIE

A

DA, ȘTIM!

Nu avem cel mai frumos sau automatizat site de pe internet, dar când l-am făcut, atât ne-am permis. Zi de zi îl optimizăm și în paralel lucrăm și la unul nou, mai mare, mai frumos, mai automatizat, dar care mai durează. Până una alta, te putem ajuta să-ți faci un site nou sau să-l modernizezi pe cel vechi, sau măcar un landing page. Aceste servicii le poți accesa fie ca servicii individuale, fie în cadrul abonamentului Business Hub, cum vrei tu. Important este să fii prezent online. Un site, cât de mic, îți crește vizibilitatea și credibilitatea, este cam obligatoriu.”

a

A

FUN FACTS:

  1. Primul site web: Primul site web creat vreodată a fost info.cern.ch, creat în 1991 de către Tim Berners-Lee la CERN. Acesta a fost primul pas în dezvoltarea World Wide Web-ului așa cum îl cunoaștem astăzi.
  2. Numărul de site-uri: Se estimează că există peste 1,8 miliarde de site-uri web active în prezent. Această cifră crește în fiecare zi, deoarece tot mai mulți oameni și companii își creează propriul lor spațiu online.
  3. Site-ul web cel mai vechi: Pagina web care există încă și este activă din 1994 este “The San Francisco FogCam”. Aceasta este o cameră web care oferă imagini în timp real cu ceața din San Francisco.
  4. Timpul de încărcare: Conform studiilor, 47% dintre utilizatorii de internet așteaptă ca un site web să se încarce în 2 secunde sau mai puțin, iar 40% dintre aceștia părăsesc un site care se încarcă mai mult de 3 secunde.
  5. Dimensiunea medie a unei pagini web: În ultimii ani, dimensiunea medie a unei pagini web a crescut semnificativ. În prezent, media este de aproximativ 2,4 MB, față de sub 1 MB în 2014. Această creștere este datorată conținutului multimedia și funcționalităților interactive tot mai avansate.

Consultanții nostri îți stau la dispoziție de Luni până Vineri între orele 09:00-17:00 la numărul de telefon 0737 679 528 sau la adresa oficială contact@facemfirme.ro.

a

CERE OFERTĂ SITE

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul de mai jos, iar noi iți vom trimite o ofertă în aceeași zi.

Formular - Cere ofertă

a

VREM SĂ FIM PARTENERUL BUSINESSULUI TĂU

DESPRE NOI VEZI SERVICII