CONSULTANȚĂ DSV/DSP

a

CE FACEM NOI IN CAZUL ACESTA?

A

a

Așa ca fapt divers

  1. Știai că Direcțiile de Sănătate Publică (DSP) din România au rădăcini în perioada interbelică? Prima formă de organizare a sănătății publice a fost creată pentru a combate epidemiile și a monitoriza starea de sănătate a populației, asigurând implementarea măsurilor de sănătate la nivel local.
  2. Știai că Direcțiile Sanitar-Veterinare (DSV) din România sunt esențiale pentru siguranța alimentară? Acestea au fost înființate pentru a supraveghea sănătatea animalelor și siguranța produselor de origine animală, prevenind astfel bolile și asigurând produse sigure pentru consum.
  3. Știai că primele instituții similare cu DSP și DSV la nivel mondial datează din secolul al XIX-lea? În Europa, multe țări au început să creeze organisme de sănătate publică și veterinară pentru a combate bolile infecțioase și a îmbunătăți igiena și sănătatea publică.
  4. Știai că prima firmă de consultanță din lume a fost Arthur D. Little? Fondată în 1886 în Statele Unite, Arthur D. Little a fost pionieră în domeniul consultanței de management și inginerie, oferind servicii de consultanță pentru diverse industrii și stabilind standardele pentru practica de consultanță modernă.
  5. Știai că unele firme de consultanță au jucat un rol important în modelarea strategiilor economice și politice la nivel global? Primele firme de consultanță, precum McKinsey & Company sau Boston Consulting Group, au fost fondatoarele unor concepte cheie în managementul afacerilor și guvernării, contribuind la dezvoltarea unor metode precum analiza SWOT și teoria matricei BCG. Astăzi, aceste firme rămân influente în consilierea organizațiilor din întreaga lume, de la companii Fortune 500 la guverne și organizații non-guvernamentale.


CE SA FACEM, IȚI SPUNEM CE AI DE FĂCUT

Tu trebuie să îți amenajezi spațiul în care urmează să îți desfășori activitatea în conformitate cu normele și standardele în vigoare. Acestea pot fi găsite în diferite legi, ordonanțe de urgență și ordine de ministru, cu completările și modificările ulterioare. Alternativ, poți apela la noi pentru a-ți ușura viața, economisind timp și evitând stresul de a căuta toate informațiile necesare. Noi îți putem oferi aceste informații, iar economia pe care o vei face este semnificativă, chiar dacă va trebui să plătești pentru consultanță.

Dacă alegi să colaborăm pentru obținerea avizelor și autorizațiilor, ai mari șanse să primești un discount pentru consultanță sau chiar să o primești ca bonus, în funcție de cifra de afaceri.

Serviciul nostru de consultanță poate fi inclus în sau poate fi achiziționat separat abonamentul business hub, sau poate fi achiziționat separat. Ai putin mai jos metodele de contact: telefon, Whatsapp si E-mail

aa

CERE OFERTĂ CONSULTANTA DSP/DSV

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul de mai jos, iar noi iți vom trimite o ofertă în aceeași zi.

Formular - Cere ofertă

a

a

VREM SĂ FIM PARTENERUL BUSINESSULUI TĂU

DESPRE NOI VEZI SERVICII