CONTRACT DE CESIUNE

a

cE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE CONTRACTUL DE CESIUNE?

A

ONORARIU + TAXE
Cesiune de creanță - obține cea mai bună ofertă!
Contract de cesiune - obține cea mai bună ofertă!
Cesionare părți sociale - 600 RON
Contact

ECONOMISEȘTE TIMP ȘI ENERGIE

Nu doar creanțele pot fi cesionate, ci și contractele. În momentul în care un contract este cesionat, el este transmis în integritate, cu tot ce înseamnă drepturi și obligații. Cum se întâmplă concret o astfel de situație? În momentul în care un debitor nu își mai poate onora obligațiile de plată, el face un contract prin care le transferă către o terță persoană. Astfel, terța persoană devine noul debitor, care e obligat să respecte toate regulile din contractul inițial și să achite datoria către creditor.

a

a

DOCUMENTE NECESARE ȘI PROCEDURI

În termeni de specialitate, persoana care îți cedează drepturile din contract poartă numele de cedent, cea care le preia e numita cesionar, iar cea care rămâne din contractul inițial este cocontractantul. Pentru a avea loc sesiunea unui contract este necesară îndeplinirea următoarelor condiții:

Nu trebuie să fie integral executate prestațiile care rezultă din contract, așa cum se întâmplă la contractele cu executare succesivă, sau la cele cu executare dintr-o dată.

Trebuie să existe acordul cu privire la cesiune a părții care rămâne în contract.

Să nu fie vorba de un contract încheiat datorită unor motive subiective.


CERE OFERTĂ PENTRU CONTRACT DE CESIUNE

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul de mai jos, iar noi iți vom trimite o ofertă în aceeași zi.

Formular - Cere ofertă

A

În urma cesiunii unui contract au loc și o serie de consecințe:

Cedentul nu mai are nici un fel de obligații în legătură cu contractul semnat anterior;

Partea nou intrată în contract trebuie să respecte toate drepturile și obligațiile impuse la semnarea inițială a actului.

VREM SĂ FIM PARTENERUL BUSINESSULUI TĂU

DESPRE NOI VEZI SERVICII