ARR LICENȚĂ TRANSPORT ȘI ACTE NECESARE

a

Obține ARR LICENȚĂ TRANSPORT ȘI ACTE NECESARE

A

a

a

CONDIȚII ȘI PROCEDURI

  • Să dețină de cel puțin doi ani de zile un permis de conducere categoria B;
  • Să aibă împlinită vârsta de 21 de ani;
  • Să nu aibă un cazier juridic în care sunt trecut fapte cu privire la infracțiuni contra siguranței pe drumuri publice, consum de droguri, vătămare corporală, punerea în pericol a vieții altor persoane, agresiuni sexuale, exploatare persoane vulnerabile sau patrimoniu.

Dacă aceste condiții sunt îndeplinite, următorul pas îl reprezintă participarea la un curs de pregătire profesională, care durează 30 de ore și trebuie făcut la o școală de conducători auto autorizată. După terminarea cursului, urmează examenul, care este unul de tip grilă, cu 20 de întrebări. Sunt promovați candidații care răspund corect la 70% din chestionar.

Cei care sunt respinși, au posibilitate să dea din nou examenul după cel mult 15 zile. În eventualitatea în care nici la a doua examinare candidatul nu este promovat, va fi necesar ca acesta să facă din nou cursul de pregătire profesională.ECONOMISEȘTE TIMP ȘI ENERGIE

Adesea la sediile Autorității Române Rutiere se adresează și cei care vor să devină taximetriști. Aceștia au nevoie de obținerea unui certificat de atestare, care se dobândește odată cu promovarea unui examen. Înainte însă, o persoană care dorește să lucreze pe o mașină în regim taxi trebuie să îndeplinească o serie de condiții:

a

CERE OFERTĂ PENTRU LICENȚE DE TRANSPORT

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul de mai jos, iar noi iți vom trimite o ofertă în aceeași zi.

Formular - Cere ofertă

aa

a

După ce ai trecut examenul, urmează obținerea unui aviz medical-psihologic, apoi trebuie să te prezinți la Autoritatea Rutieră Română cu următoarele acte:

  • Cerere tip;
  • Copie după actul de identitate;
  • Permisul de conducere;
  • Fotografie tip buletin;
  • Certificatul de calificare profesională;
  • Dovada achitării taxelor.

a

Certificatul de atestare în cazul transportului de persoane în regim taxi are perioadă de valabilitate nedeterminată, însă e necesară o testare a aptitudinilor medicale și psihologice o dată la 5 ani.

A

.

VREM SĂ FIM PARTENERUL BUSINESSULUI TĂU

DESPRE NOI VEZI SERVICII