OBȚINERE DUPLICAT ACTE ONRC

a

obținem pentru tine duplicat acte onrc

A

a

DOCUMENTE NECESARE ȘI PROCEDURI

Duplicatul poate fi cerut în mod personal de la ONRC, prin depunerea unui dosar care să cuprindă următoarele documente:

  • Copie după carte de identitate a administratorului titularului;
  • Dovada publicării anunțului într-un ziar.

Termenul de soluționare al cererii este de 3 zile lucrătoare. Dacă nu vrei să mai faci drumuri pe la instituțiile statului pentru a intra în posesia actului dorit, poți să demarezi și online procedura, însă pentru asta ai nevoie de semnătură electronică.

Dacă o deții, pe portalul celor de la ONRC, prin intermediul platformei InfoCert, poți obține cu ușurință un duplicat.

Consultanții nostri îți stau la dispoziție de Luni până Vineri între orele 09:00-17:00 la numărul de telefon 0737 679 528 sau la adresa oficială onrc@facemfirme.ro.


ECONOMISEȘTE TIMP ȘI ENERGIE

În cazul în care ai pierdut un act important care aparține firmei tale, ai posibilitate de a obține de la Oficiul Național al registrului Comerțului un duplicat, care va avea apoi aceeași valoare ca și originalul.

Pentru început, ceea ce trebuie să faci în momentul în care ai constatat pierderea sau furtul unui act, este să publici un anunț într-un ziar de largă răspândire, deoarece vei avea nevoie de această dovadă în momentul în care mergi la Registrul Comerțului pentru un duplicat. Atenție, nu facem referire la Monitorul Oficial, ci la un ziar mai popular. Cu cât anunțul va fi publicat mai repede, cu atât poți să te prezinți mai urgent cu dosarul la Oficiul Național al Registrului Comerțului.

aa

a

CERE OFERTĂ ELIBERARE ACTE ONLINE

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul de mai jos, iar noi iți vom trimite o ofertă în aceeași zi.

Formular - Cere ofertă

a

a

VREM SĂ FIM PARTENERUL BUSINESSULUI TĂU

DESPRE NOI VEZI SERVICII