ARR TRANSPORT PERSOANE

a

OFERIM SERVICII DE ARR TRANSPORT PERSOANE

A

a

a

AVANTAJE ȘI PROCEDURI

De obicei actele necesare sunt:

  • Copia după actul de identitate;
  • Copia după permisul de conducere;
  • Cererea de înscriere;
  • Dovada plății taxei de examinare.

Cursurile pentru atestare durează 35 de ore și se desfășoară în decursul a cel mult 7 zile. După parcurgerea orelor necesare, urmează un examen care se susține pe calculator, conform condițiilor impuse de Autoritatea Rutieră Română (ARR).

În cadrul examenului, participanții trebuie să răspundă la 30 de întrebări (cu patru variante de raspuns, doar una corecta), în 40 de minute. Sunt admiși candidații care răspund corect la cel puțin 70% din test. Cei respinși pot să plătească o taxă suplimentară și să fie apoi reexaminați în luna următoare.ECONOMISEȘTE TIMP ȘI ENERGIE

Dacă vrei să lucrezi în domeniul transportului de persoane, mai exact să fii șofer, ai nevoie de un atestat care să îți permită să faci acest lucru. Condiția obligatorie pentru asta este să ai deja dobândit un permis de conducere pentru categoria aferentă mijlocului de transport pe care vrei să îl conduci. Dacă deții permisul necesar, ceea ce trebuie să faci mai departe este să te înscrii la un curs avansat pentru transport de persoane, în urma căruia vei putea dobândi această certificare.

a

CERE OFERTĂ ARR TRANSPORT PERSOANE

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul de mai jos, iar noi iți vom trimite o ofertă în aceeași zi.

Formular - Cere ofertă

aa

a

Candidații declarați admiși trebuie apoi să achite în contul ARR o taxă de eliberare a atestatului, apoi să se prezinte la Agenția Teritorială a Autorității Rutiere Române de care aparțin, pentru a ridica certificarea, cu următoarele acte:

  • Copie după cartea de identitate;
  • Permisul de conducere;
  • O fotografie tip buletin;
  • Dovada achitări plății aferente pentru eliberarea atestatului.

q

a

.

VREM SĂ FIM PARTENERUL BUSINESSULUI TĂU

DESPRE NOI VEZI SERVICII