RECRUTARE PERSONAL

a

OFERIM SERVICII DE RECRUTARE PERSONAL

A

a

a

ATRIBUȚII ȘI PROCEDURI

O companie care se ocupă de recrutarea de personal va ști exact ce are de făcut pentru a angaja omul potrivit pentru firma ta. Pentru asta însă, va trebui să ai o serie de discuții în care să spui ceea ce îți dorești și să stabilești clar termenii și condițiile contractului.

Etapele procesului de recrutare vor fi aceleași ca la orice activitate de acest tip. Mai întâi, împreună cu specialistul pe resurse umane se stabilește un profil al candidaților, dar și condițiile care urmează a fi prezentate potențialilor angajați. După, începe recrutarea propriu-zisă, în care se dau anunțuri, se studiază CV-uri și se centralizează datele.

Candidații care îndeplinesc condițiile cerute de angajator sunt chemați la interviuri, după care sunt evaluați pe baza discuțiilor avute, apoi se aleg cei care se pliază cel mai bine pe nevoile firmei. Dacă din ambele părți există un acord, se semnează contractul individual de muncă și astfel se încheie respectivul proces de recrutare.ECONOMISEȘTE TIMP ȘI ENERGIE

Când ai o companie cu foarte mulți angajați se justifică prezența unui departament de Resurse Umane în cadrul căruia să se facă și recrutările de personal. Dacă însă e vorba de o societate mai mică și nu ai astfel de specialiști, poți apela la servicii de recrutare de personal oferite de sursele externe.

a

aa

a

CERE OFERTĂ RECRUTARE PERSONAL

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul de mai jos, iar noi iți vom trimite o ofertă în aceeași zi.

Formular - Cere ofertă

a

a

A

VREM SĂ FIM PARTENERUL BUSINESSULUI TĂU

DESPRE NOI VEZI SERVICII