ÎNCHIRIERI SPATII DE BIROU

a

CUȚI UN SPATIU DE BIROURI?

A

a

a

ATRIBUȚII ȘI PROCEDURI

  1. Primul birou comercial: Prima clădire de birouri comercială din lume a fost construită în 1858 la Chicago, Statele Unite ale Americii. A fost numită “The Rookery” și a fost proiectată de arhitecții Daniel H. Burnham și John Wellborn Root.
  2. Primul birou comercial: Prima clădire de birouri comercială din România a fost construită în 1922 în București și a fost cunoscută sub numele de “Palatul Telefoanelor”. A fost proiectată de arhitectul Romulus Șteflea și a fost una dintre primele clădiri din capitală destinată exclusiv pentru spații de birouri.
  3. Primul zgârie-nori de birouri: Empire State Building din New York City a fost prima clădire de birouri care a depășit 100 de etaje. Finalizat în 1931, a fost cel mai înalt zgârie-nori din lume timp de aproape patru decenii.
  4. Primul zgârie-nori de birouri: Clădirea SkyTower din București este cea mai înaltă clădire de birouri din România și a fost finalizată în 2012. Cu o înălțime de 137 de metri și 37 de etaje, este un simbol al modernității și al creșterii economice din țară.
  5. Zgârie-nori cu cea mai mare suprafață de închiriere: În București, clădirea City Gate Towers deține unul dintre cele mai mari spații de închiriere pentru birouri din țară, oferind peste 50.000 de metri pătrați de spațiu locuibil.AI NIMERIT UNDE TREBUIE!


“De ce? Pentru că în domeniul spațiilor de birouri, toate agențiile oferă în 99% din cazuri aceleași spații. Dacă în București există trei-patru sute de clădiri de birouri care își doresc să-și închirieze spațiile disponibile, atunci se adresează către toate agențiile. Diferența între agenții este făcută de calitatea personalului, iar cel mai important este cât de bine știu să te reprezinte și să te ajute în negocierile tale pentru a obține un preț cât mai avantajos.”

a

aa

a

VVREI SĂ COLABORĂM?

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul de mai jos, iar noi iți vom trimite o ofertă în aceeași zi.

Formular - Cere ofertă

a

a

A

VREM SĂ FIM PARTENERUL BUSINESSULUI TĂU

DESPRE NOI VEZI SERVICII