EXTRAS CARTE FUNCIARĂ

a

OBȚINE extras carte funciară

A

a

a

TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII

Extrasul de carte funciară poate fi realizat pentru informare, caz în care nu poate fi utilizat pentru tranzacții și nu cuprinde toate informațiile. În conținutul lui sunt trecute date care descriu imobilul (suprafața, cotele parte, numărul cadastral etc.), proprietarii și tipurile de documente prin care aceștia sunt atestați, și sarcinile de vânzare-cumpărare.

Dacă vrei o versiune mai detaliată a acestui act, trebuie să soliciți o carte funciară în Extenso. Extrasul de carte funciară poate fi obținut fizic, de la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară din județul în care se află imobilul. Se face o solicitare și apoi se elaborează actul în 2-3 zile lucrătoare.

Există însă o metodă și mai simplă prin care poți obține acest document – online. Mai exact, trebuie să cauți un site care să emită acte oficiale, prin colaborarea cu ANCPI. Pe site-ul respectiv va trebui să introduci datele, după care să aștepți procesarea cererii și să ai răbdare pentru a primi documentul solicitat. Unele platforme promit eliberarea în cel mult 30 de minute, altele în 3 zile.ECONOMISEȘTE TIMP ȘI ENERGIE

Extrasul de carte funciară este actul de identitate al unui imobil și cuprinde informații care țin de statutul juridic și cadastral – dreptul de proprietate, deschiderea, vecinătăți, informații referitoare la uzufruct, ipoteci și alte date imobiliare. Cel mai frecvent acest document este cerut atunci când vine vorba de vânzare, închiriere, creditare sau racordarea la utilități.

a

aa

a

CERE OFERTĂ EXTRAS CARTE FUNCIARĂ

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul de mai jos, iar noi iți vom trimite o ofertă în aceeași zi.

Formular - Cere ofertă

a

a

VREM SĂ FIM PARTENERUL BUSINESSULUI TĂU

DESPRE NOI VEZI SERVICII