SCHIMBARE PUNCT DE LUCRU

a

Schimbare punct de lucru. Acte necesare, proceduri, informații.

A

ONORARIU + TAXE
Taxele se calculează în funcție de numărul de caractere de pe Decizia sau Hotărârea AGA care pornesc de la 122 RON
Punct de lucru - 400 RON
Prelungire punct de lucru - 300 RON
Schimbare punct de lucru - 400 RON
Prelungire/Schimbare sediu social - 550 RON
Contact

ECONOMISEȘTE TIMP ȘI ENERGIE

Consultanții nostri îți stau la dispoziție de Luni până Vineri între orele 09:00-17:00 la numărul de telefon 0737 679 528.

Cel mai frecvent punctul de lucru se schimbă deoarece vechiul contract expiră și nu se mai dorește/aprobă desfășurarea activității în locul respectiv sau când societatea vrea să își mute punctul de lucru într-un alt sediu din aceeași localitate sau într-un oraș sau județ diferit.

În cazul în care noul sediu își desfășoară activitatea într-un imobil colectiv este necesar Avizul Asociației de Proprietari.

a

DOCUMENTE NECESARE ȘI PROCEDURI

Pentru o astfel de procedură trebuie să depui la Registrul Comerțului următoarele documente:

  • Cerere de înregistrare;
  • Declarație pe propria răspundere – Model 3;
  • Hotărârea Adunării Generale a Asociaților sau decizia Unicului Asociat, prin care se exprimă acordul de schimbare a sediului;
  • Actul doveditor pentru folosirea noului spațiu;
  • Certificatul de înregistrare;
  • Actul constitutiv actualizat;
  • Dovada plății tarifelor legale.

Dacă vorbim de situația în care firma își schimbă sediul într-un alt județ, înainte de toate este necesară obținerea unei rezervări de denumire și implicit verificarea disponibilității numelui. Totodată, în momentul în care firmă este mutată în alt județ, trebuie radiată de la vechea adresă.

CERE OFERTĂ SCHIMBARE PUNCT DE LUCRU

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul de mai jos, iar noi iți vom trimite o ofertă în aceeași zi.

Formular - Cere ofertă

a

Mutarea punctului de lucru se face în 5 zile lucrătoare dacă operațiunea are loc în același județ, și în 20 de zile lucrătoare dacă acesta se schimbă. Toate procedurile necesare se fac la Oficiul Național al Registrului Comerțului. Schimbarea punctului de lucru presupune și achitarea unor taxe.

Dacă mutarea s-a făcut în același județ, trebuie să plătești 45 RON taxele de registru, 27 RON procentul din taxele de registru și 72 RON pentru fiecare sediu autorizat. Dacă mutarea se face într-un alt județ, costurile sunt de 250 RON pentru taxele de registru, 150 RON procent din taxele de registru, 72 RON pentru fiecare sediu autorizat și 72 RON rezervarea denumirii.

VREM SĂ FIM PARTENERUL BUSINESSULUI TĂU

DESPRE NOI VEZI SERVICII