MANAGER TRANsPORT 

a

ai nevoie de un manager de transport?

A

a

a

AVANTAJE ȘI PROCEDURI

Înscrierea la un astfel de curs este acceptată doar dacă persoana respectivă are absolvit liceul și presupune depunerea unui dosar la Centrul de Pregătire și Perfecționare Profesională. Acesta trebuie să cuprindă următoarele documente:

  • Cerere tip;
  • Copie după actul de identitate;
  • Acte doveditoare că sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege.

Examenul pentru manager de transport este format din două probe. Prima probă se dă pe calculator, are o durată de 120 de minute, și vei primi 100 de întrebări cu patru variante de răspuns, dintre care doar una este corectă. A doua probă este scrisă, are o durată de 120 de minute și e formată dintr-un studiu de caz cu 20 de întrebări.ECONOMISEȘTE TIMP ȘI ENERGIE

Managerul de transport este un angajat al companiei (sau o persoană externă), care are rolul de a conduce și supraveghea activitățile de transport care au loc în respectiva societate. Persoana care îndeplinește acest rol trebuie să aibă și o atestare profesională în acest sens, iar aceasta se obține prin dobândirea unei certificări de la Centrele de Pregătire și Perfecționare Profesionale care sunt avizate de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor.

a

CERE OFERTĂ MANAGER TRANSPORT

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul de mai jos, iar noi iți vom trimite o ofertă în aceeași zi.

Formular - Cere ofertă

aa

a

Sunt declarați admiși candidații care obțin un punctaj mai mare de 50% la ambele probe și un punctaj însumat de 60%. În cazul în care examenul nu este promovat, reexaminarea nu este limitată ca număr de încercări, însă trebuie să fie realizată în termen de 12 luni de la finalizarea cursului. În caz contrar acesta trebuie reluat.

.

VREM SĂ FIM PARTENERUL BUSINESSULUI TĂU

DESPRE NOI VEZI SERVICII