CONTRACTE SI FORMULARE

a

cAUȚI UN MODELE DE CONTRACT SAU UN FORMULAR PENTRU INSTITUȚIILE STATULUI?

A

SPUNE-NE CE AI NEVOIE

Dacă ai căutat pe tot internetul formulare pentru instituțiile statului sau contracte care să se plieze cel mai bine pe nevoile tale, aici căutarea ta a luat sfârșit. Îți putem oferi, contra cost, majoritatea formularelor în variantă electronică și le putem completa pentru tine, ca să fie și mai ușor. Putem oferi contracte-cadru sau personalizate pentru nevoile tale. Îți punem la dispoziție și seturi de acte pentru a obține autorizațiile și/sau avizele de la diverse instituții ale statului, cum ar fi DSP, DSV, primărie și multe altele. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi telefonic, prin E-mail sau WhatsApp și noi te ajutăm.

a

Câteva informații interesante:

  • Start-up-uri în creștere: România are una dintre cele mai rapide creșteri în numărul de start-up-uri tehnologice din Europa de Est, Bucureștiul fiind un adevărat hub de inovație.
  • Femei antreprenor: Aproximativ 35% dintre micii antreprenori din România sunt femei, un procent semnificativ în comparație cu media europeană.
  • Proiecte europene: Mulți antreprenori români au accesat fonduri europene pentru a-și dezvolta afacerile, ceea ce a dus la creșterea și diversificarea pieței locale.
  • Exportatori de succes: Micii antreprenori români au reușit să pătrundă pe piețele internaționale, produsele handmade și IT fiind printre cele mai căutate.
  • Comunități active: Există numeroase comunități online și offline de antreprenori români, care oferă suport și resurse pentru dezvoltare, facilitând networking-ul și colaborările.


CERE OFERTĂ CONTRACTE / FORMULARE

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul de mai jos, iar noi iți vom trimite o ofertă în aceeași zi.

Formular - Cere ofertă

a

Ține cont de faptul că unui expert contabil îi este interzis:

  • Să colaboreze cu agenți economici și instituții la care sunt angajați;
  • Să lucreze pentru persoane cu care are grade de rudenie până la gradul al IV-lea, dar și cu soții/ soțiile administratorilor.
  • Să își exercită activitatea în cazul în care se află în conflict de interese sau incompatibilitate.

VREM SĂ FIM PARTENERUL BUSINESSULUI TĂU

DESPRE NOI VEZI SERVICII