GOOGLE ADS

a

ooo, Google ads…

A

Poate te intresează

  1. Evoluție rapidă: Google Ads a fost lansat inițial în 2000 sub numele de “AdWords”. De atunci, s-a transformat într-un instrument extrem de puternic de publicitate online, devenind o sursă principală de venit pentru Google.
  2. Rețea extinsă: Google Ads nu se limitează doar la motorul de căutare Google. Acesta include și rețeaua Display a Google, care cuprinde milioane de site-uri partenere, precum și YouTube, cel mai mare site de partajare a videoclipurilor din lume.
  3. Targetare avansată: Una dintre cele mai puternice caracteristici ale Google Ads este capacitatea sa de a permite targetarea extrem de precisă a publicului. Poți alege să-ți afișezi anunțurile doar către persoanele din anumite regiuni geografice, cu anumite interese sau în anumite momente ale zilei.
  4. Plătești doar pentru rezultate: Modelul de plată pe clic (Pay-Per-Click – PPC) al Google Ads înseamnă că plătești doar atunci când cineva face clic pe anunțul tău. Acest lucru îți permite să-ți gestionezi mai eficient bugetul de publicitate și să obții un ROI mai mare.
  5. Analiză detaliată: Google Ads oferă o gamă largă de instrumente de analiză care îți permit să urmărești performanța campaniilor tale în timp real. Poți vedea exact câți utilizatori au interacționat cu anunțurile tale, câți au făcut clic și câți au efectuat o acțiune dorită, cum ar fi achiziționarea unui produs sau completarea unui formular.

ORI LA BAL

… ori la spital, de ce? Pentru că o campanie reușită Google Ads îmi poate aduce vânzări imediate și creșteri ale profitului exponențiale. Totuși, te poate și pune în mare dificultate când scapi bugetele de sub control și nu mai calculezi cum trebuie profitabilitatea.

Multă lume cade în mirajul vânzărilor record și uită să calculeze profitabilitatea. La un moment dat, se trezesc că, deși au vândut foarte mult, au uitat să facă profit. Așa că, cel mai bine, apelați la un expert. Știți vorba aia când spui că un expert este scump? Stai să vezi cât te costă un om nepregătit!

Pe scurt, acest serviciu este disponibil separat sau prin intermediul Business Hub, unde poți avea câte puțin din toate la prețuri rezonabile. Îți las aici linkuri directe către contactele noastre: telefon, e-mail și WhatsApp.

a

A

Consultanții nostri îți stau la dispoziție de Luni până Vineri între orele 09:00-17:00 la numărul de telefon 0737 679 528 sau la adresa oficială contact@facemfirme.ro.

a

CERE OFERTĂ GOOGLE ADS

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul de mai jos, iar noi iți vom trimite o ofertă în aceeași zi.

Formular - Cere ofertă

a

VREM SĂ FIM PARTENERUL BUSINESSULUI TĂU

DESPRE NOI VEZI SERVICII