SCHIMBARE DENUMIRE SRL

a

Oferim Servicii DE SCHIMBARE DENUMIRE SRL

A

ONORARIU + TAXE
450 RON
Taxele se calculează în funcție de numărul de caractere de pe Decizia sau Hotărârea AGA care pornesc de la 122 RON
Contact

a

DOCUMENTE NECESARE ȘI PROCEDURI

Consultanții nostri îți stau la dispoziție de Luni până Vineri între orele 09:00-17:00 la numărul de telefon 0737 679 528 sau la adresa oficială onrc@facemfirme.ro.

ACTE NECESARE

  • Cererea de înregistrare;
  • Decizia schimbării numelui (Hotărârea Adunării Generale a Asociaților sau decizia Unicului Asociat);
  • Certificatul de înregistrare;
  • Actul constitutiv actualizat;
  • Dovada plății taxelor aferente.

Procedura aceasta va fi finalizată în 3-4 zile lucrătoare de la depunerea dosarului. Odată cu încheierea tuturor acestor formalități, vei primi și un nou certificat de înregistrare. Ce trebuie să faci mai apoi este să declari și la ANAF modificarea făcută (declarația 010), să anunți și băncile de noile schimbări și să folosești noua denumire pe toate actele ce urmează a fi emise.

ECONOMISEȘTE TIMP ȘI ENERGIE

Modificarea denumirii unei firme se întâmplă în momentul în care au apărut anumite schimbări care i-au făcut pe asociați să ajungă la concluzia că numele actual nu se mai potrivește la fel de bine: a avut loc o cesiune, se dorește crearea unui nou brand, compania a adus un element de noutate, s-a preluat o altă firmă etc. Procedura începe cu alegerea noului nume, și continuă cu rezervarea denumirii la Registrul Comerțului, apoi cu pregătirea și depunerea documentelor la Oficiul Național al Registrului Comerțului, deoarece e obligatoriu să înștiințezi și această autoritate.

a

CERE OFERTĂ SCHIMBARE DENUMIRE FIRMĂ SRL

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul de mai jos, iar noi iți vom trimite o ofertă în aceeași zi.

Formular - Cere ofertă

a

A

VREM SĂ FIM PARTENERUL BUSINESSULUI TĂU

DESPRE NOI VEZI SERVICII