PFA

a

Oferim Servicii de Înființăre Firme PFA

A

a

ONORARIU + TAXE
Taxele se calculează în funcție de numărul de caractere de pe Decizia sau Hotărârea AGA care pornesc de la 122 RON
Înființare PFA - 300 RON + 7,68 Taxe
Închidere PFA - 300 RON + 7,68 Taxe
Suspendare activitate PFA - 350 RON + 7,68 Taxe
Reluare activitate PFA - 350 RON + 7,68 Taxe
Contact

a

ECONOMISEȘTE TIMP ȘI ENERGIE

Intenţionezi să îţi înfiinţezi un PFA în viitorul apropiat şi ai nevoie de o mână de ajutor în acest sens, astfel încât să poţi pune bazele afacerii tale fără prea multe bătăi de cap, fără deplasări la instituţiile statului şi fără timp pierdut cu redactarea şi completarea formularelor?

Cu siguranţă noi suntem soluţia pe care o cauţi. Suntem o echipă alcătuită din consultanţi dedicaţi, cu experienţă şi cunoştinţe vaste în domeniu, gata să îţi fie alături în orice etapă a procesului de înfiinţare a PFA-ului tău, dar şi ulterior înfiinţării, oferindu-ţi un pachet complet de servicii menite să asigure succesul pe termen lung al afacerii tale.

aa

PREȚURI ȘI TAXE FIRMĂ PFA

Consultanții nostri îți stau la dispoziție de Luni până Vineri între orele 09:00-17:00 la numărul de telefon 0737 679 528 sau la adresa oficială onrc@facemfirme.ro.

În plus, alături de noi beneficiezi şi de suportul informaţional de specialitate de care ai nevoie în calitate de antreprenor aflat la început de drum, aşa că nu îţi rămâne decât să ne contactezi pentru a afla toate informaţiile care te interesează şi pentru a începe demersurile specifice de înfiinţare a PFA-ului tău. ​​Toate serviciile sunt asigurate într-un singur loc pentru a-ți maximiza și folosi timpul de care dispui în beneficiul afacerii tale.

a

CERE OFERTĂ PENTRU ÎNFIINȚARE PFA

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul de mai jos, iar noi iți vom trimite o ofertă în aceeași zi.

Formular - Cere ofertă

a

VREM SĂ FIM PARTENERUL BUSINESSULUI TĂU

DESPRE NOI VEZI SERVICII