GĂZDUIRE, PRELUNGIRE ȘI SCHIMBARE SEDIU SOCIAL

a

oferim Servicii de GĂZDUIRE, PRELUNGIRE ȘI SCHIMBARE SEDIU SOCIAL

A

ECONOMISEȘTE TIMP ȘI ENERGIE

Orice firmă are nevoie de un sediu social, iar când vine vorba de toate procedurile care au legătură cu acesta, există numeroase aspecte de care va trebui să ții cont. La fel ca orice alt aspect din cadrul firmei tale, pentru a te asigura că ceea ce faci este complet legal va fi nevoie să respecți o serie de etape complicate, să cauți acte și să e documentezi cu privire la o mulțime elemente de care vei avea nevoie pentru a putea duce la bun sfârșit tot procesul.

a

ONORARIU + TAXE
OBȚINE CEA MAI BUNĂ OFERTĂ
DESCHIDERE PUNCT DE LUCRU - 400 RON
PRELUNGIRE PUNCT DE LUCRU - 300 RON
SCHIMBARE PUNCT DE LUCRU - 400 RON
PRELUNGIRE/SCHIMBARE SEDIU SOCIAL - 550 (Taxele se calculează în funcție de numărul de caractere de pe Decizia sau Hotararea AGA și pornesc de la 122 RON
Contact

A

CONSULTANȚĂ TELEFONICĂ GRATUITĂ

Desigur, dacă vrei ca toate aceste griji să dispară complet din lista ta de îngrijorări, tot ce trebuie să faci este să ne soliciți ajutorul. Echipa noastră de profesioniști este gata să îți ofere toate serviciile de care vei avea nevoie pentru a câștiga timp și pentru a fi sigur că totul este legal din toate perspectivele posibile.

a

CERE OFERTĂ PENTRU MODIFICĂRI SEDIU SOCIAL

a

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul de mai jos, iar noi iți vom trimite o ofertă în aceeași zi.

Formular - Cere ofertă

a

VREM SĂ FIM PARTENERUL BUSINESSULUI TĂU

DESPRE NOI VEZI SERVICII