RECODIFICARE COD CAEN

a

Oferim Servicii DE RECODIFICARE și actualizare COD CAEN

A

ONORARIU + TAXE
250 RON
Cele mai mici prețuri!
Contact

a

DOCUMENTE ȘI PROCEDURI

Pentru a elibera un nou certificat de înregistrare, cu cod CAEN actualizat, trebuie să te adresezi Oficiului Național al Registrului Comerțului de care aparține sediul social, cu un dosar care trebuie să cuprindă:

  • Cererea de înregistrare;
  • Actul modificator al actului constitutiv;
  • Actul constitutiv actualizat;
  • Dovada plății taxelor.

În funcție de fiecare caz în parte mai pot fi cerute și alte documente. Termenul de soluționare a cererii este de 3 zile lucrătoare, cu condiția să nu apară situații ce trebuie clarificate.

Nu suntem emise sancțiuni în eventualitatea în care nu este schimbat certificatul de înregistrare conform noilor prevederi, însă e posibil să nu poți să beneficiezi de anumite servicii ale băncilor, să întâmpini dificultăți în comunicarea cu cei de la Garda Financiară sau să fie mai dificilă încadrarea fiscală pentru bilanțuri.

a

ECONOMISEȘTE TIMP ȘI ENERGIE

Odată cu aderarea la Uniunea Europeană, România a recurs schimbarea codului CAEN, astfel încât să fie respectată legislație europeană cu privire la clasificările statistice. Această procedură se aplică pentru firmele înființate înainte de 27 martie 2008, deoarece la următoarele au fost și sunt atribuite standard codurile CAEN corespunzătoare. Trebuie să știi că această procedură nu implică neapărat și schimbarea certificatului de înregistrare. Acest lucru trebuie făcut doar dacă sunt modificate și activitățile principale.

aAA

CERE OFERTĂ PENTRU ACTUALIZARE COD CAEN

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul de mai jos, iar noi iți vom trimite o ofertă în aceeași zi.

Formular - Cere ofertă

a

A

VREM SĂ FIM PARTENERUL BUSINESSULUI TĂU

DESPRE NOI VEZI SERVICII