MODIFICARE OBIECT DE ACTIVITATE

a

Oferim Servicii DE modificare OBIECT ACTIVITATE

A

ONORARIU + TAXE
600 RON
Taxele se calculează în funcție de numărul de caractere de pe Decizia sau Hotărârea AGA care pornesc de la 122 RON
Contact

a

DOCUMENTE NECESARE ȘI PROCEDURI

Consultanții nostri îți stau la dispoziție de Luni până Vineri între orele 09:00-17:00 la numărul de telefon 0737 679 528 sau la adresa oficială onrc@facemfirme.ro.

ACTE NECESARE

  • Certificatul de înregistrare al companiei;
  • Actul modificator al actului constitutiv;
  • Actul constitutiv actualizat;
  • Declarație tip model 3;
  • Dovada plății tarifului aparent publicării în Monitorul Oficial, Partea a IV-a;
  • Dovada plății taxelor de registru.

Dacă este cazul se pot cere și avize prealabile prevăzute de legile speciale sau alte documente. Obiectul de activitate poate fi schimbat ori de câte ori este necesar, atâta timp cât urmezi prevederile legale.

În urma unei astfel de modificări va fi înlocuit și certificatul de înregistrare, dar și actul constitutiv, vechile documente fiind predate Oficiului Național al Registrului Comerțului.

ECONOMISEȘTE TIMP ȘI ENERGIE

Orice societate poate avea un singur obiect de activitate principal. În cazul în care este necesară modificarea acestuia, trebuie să te adresezi Oficiului Național al Registrului Comerțului.

Schimbarea obiectului de activitate presupune implicit schimbarea codului CAEN – Clasificarea Activităților din Economia Națională. O astfel de modificare poate fi solicitată doar de către titularul afacerii. Schimbarea solicitată va avea loc în termen de 3-4 zile lucrătoare.

a

CERE OFERTĂ MODIFICARE OBIECT ACTIVITATE

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul de mai jos, iar noi iți vom trimite o ofertă în aceeași zi.

Formular - Cere ofertă

a

A

VREM SĂ FIM PARTENERUL BUSINESSULUI TĂU

DESPRE NOI VEZI SERVICII