AUTORIZAȚII DSVSA

a

OBȚINE AUTORIZAȚIA dsvsa

A

a

a

Rolul Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor

Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) este instituția responsabilă cu supravegherea sănătății animalelor și a siguranței alimentelor. Prin intermediul reglementărilor și controalelor sale, DSVSA asigură că produsele de origine animală și alimentele destinate consumului public îndeplinesc standardele de sănătate și siguranță necesare, protejând astfel sănătatea consumatorilor.Importanța Avizelor și Autorizațiilor DSVSA

Indiferent în ce ramură a industriei alimentare activezi (HORECA, magazin alimentar, producție alimentară, depozitare alimente etc.), vei avea nevoie de aviz sau autorizație de la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) locală din județul în care îți desfășori activitatea.

Rolul DSVSA: Această instituție se asigură că toți cei care desfășoară activități în domeniul alimentar au un plan de siguranță alimentară (HACCP) care să reducă pericolele pentru consumatorul final sau pericolele epidemiologice în ferme, abatoare și alte unități similare, și se asigură că acest plan este respectat.

  Serviciile noastre:

  1. Clarificarea Cerințelor DSVSA: Facilităm înțelegerea și respectarea tuturor cerințelor impuse de DSVSA pentru afacerea dumneavoastră, oferindu-vă ghidare și suport în acest sens.
  2. Pregătirea și Depunerea Documentelor: Vă ajutăm să pregătiți și să depuneți corect toate documentele necesare pentru a obține avizele și autorizațiile cerute de DSVSA, asigurându-ne că acestea sunt complete și conforme.
  3. Consultanță în Implementarea Planului HACCP: Oferim consultanță în realizarea și implementarea planului de siguranță alimentară (HACCP), ajutându-vă să identificați și să gestionați riscurile asociate producției și manipulării alimentelor.

  Pentru a afla cum vă putem asista în procesul de obținere a avizelor și autorizațiilor de la DSVSA, vă invităm să ne contactați la telefonic la 0729.804.985 sau prin WhatsApp

  a

  aa

  a

  CERE OFERTĂ PENTRU AUTORIZAȚIE DSVSA

  Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul de mai jos, iar noi iți vom trimite o ofertă în aceeași zi.

  Formular - Cere ofertă

  a

  a

  VREM SĂ FIM PARTENERUL BUSINESSULUI TĂU

  DESPRE NOI VEZI SERVICII