PRELUNGIRE DURATĂ FUNCȚIONARE

a

Oferim Servicii DE prelungire durată funcționare

A

ONORARIU + TAXE
400 RON
Taxele se calculează în funcție de numărul de caractere de pe Decizia sau Hotărârea AGA care pornesc de la 122 RON
Contact

a

DOCUMENTE ȘI PROCEDURI

Prelungirea duratei de funcționare se face în două etape. Etapa I – Depunerea hotărârii spre publicare în Monitorul Oficial.

În urma consultărilor avut în prealabil, se formulează o hotărâre a Adunării Generale a Asociaților, prin care se exprimă acordul prelungirii duratei de funcționare. Aceasta trebuie publicată în Monitorul Oficial, Partea a IV.

  • Cererea de depunere și menționare acte;
  • Hotărârea AGA/Decizia Unicului Asociat.

După ce hotărârea apare în Monitorul Oficial, trebuie să mai treacă 30 de zile până la depunerea unei noi cereri de înregistrare. Etapa II – Depunerea cererii de înregistrare. Trebuie să te adresezi Oficiului Național al Registrului Comerțului cu următoarele documente. Toată procedura poate dura în jur de 45 de zile.

  • Cererea de înregistrare;
  • Actul modificator al actului constitutiv din care reiese prelungirea duratei de funcționare;
  • Actul constitutiv actualizat;
  • Extrasul din Monitorul Oficial care dovedește publicarea hotărârii.

a

ECONOMISEȘTE TIMP ȘI ENERGIE

Unele societăți comerciale sunt înființate pe o perioadă limitată, iar când aceasta expiră și se dorește continuarea activității, este necesară prelungirea duratei de funcționare. În cazul în care nu sunt demarate procedurile de prelungire, firma se dizolvă de drept. Conform prevederilor legale, Consiliul de Administrație are obligația de a se întâlni cu asociații cu cel puțin 3 luni înainte de termenul limită, pentru a hotărî dacă acesta va fi sau nu prelungit. Demersurile trebuie începute înainte ca durată prevăzută de actul inițial să expire.

aAA

CERE OFERTĂ PRELUNGIRE DURATĂ FUNCȚIONARE

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul de mai jos, iar noi iți vom trimite o ofertă în aceeași zi.

Formular - Cere ofertă

a

A

VREM SĂ FIM PARTENERUL BUSINESSULUI TĂU

DESPRE NOI VEZI SERVICII