ssm / psi

a

SĂNĂTATE ȘI SECURITATE IN MUNCA / PREVENIREA ȘI STINGEREA INCENDIILOR

A

a

a

Business Hub

Poți beneficia de aceste servicii și multe altele prin intermediul abonamentului nostru Business Hub, un pachet ce te va ajuta să ai costuri constante pe toată durata anului si sa eviți blocajele financiare cheltuelile neprevăzute.CE INSEAMNA?

Sănătate și Securitate în Muncă (SSM) se referă la un set de norme și proceduri menite să protejeze sănătatea și securitatea angajaților pe locul de muncă. Acestea includ prevenirea accidentelor, protecția împotriva bolilor profesionale și promovarea unui mediu de lucru sigur și sănătos.

PSI înseamnă Prevenirea și Stingerea Incendiilor și este un aspect crucial în asigurarea siguranței în mediu de lucru. Este esențial ca fiecare companie să aibă în vedere implementarea măsurilor adecvate pentru prevenirea și gestionarea situațiilor de urgență.

Da, aceste evaluări sunt obligatorii și trebuie efectuate anual. Dacă ai nevoie de un specialist pentru a efectua aceste instructaje, nu ezita să ne contactezi.

a

aa

a

CERE OFERTĂ ADMINISTRARE PERSONAL

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul de mai jos, iar noi iți vom trimite o ofertă în aceeași zi.

Formular - Cere ofertă

a

a

A

VREM SĂ FIM PARTENERUL BUSINESSULUI TĂU

DESPRE NOI VEZI SERVICII