SRL

a

Oferim Servicii de Înființăre Firme SRL

A

ECONOMISEȘTE TIMP ȘI ENERGIE

Înfiinţarea unui SRL (Societate cu Răspundere Limitată) este o procedură complexă care presupune parcurgerea mai multor etape importante şi adesea o birocraţie mai mult decât stufoasă, consumatoare de timp şi resurse. Astfel, în cazul în care şi tu intenţionezi să-ţi deschizi propria firmă în viitorul apropiat şi vrei să te asiguri că totul este bine pus la punct până în cele mai mici detalii, fără să fii nevoit însă să te deplasezi, să interacţionezi cu instituţiile statului sau să pierzi timp preţios întocmind dosare cu şină şi completând zeci de formulare, noi suntem ajutorul pe care îl cauţi. ​​Toate serviciile sunt asigurate într-un singur loc pentru a-ți maximiza și folosi timpul de care dispui în beneficiul afacerii tale.

ONORARIU + TAXE
Taxele se calculează în funcție de numărul de caractere de pe Decizia sau Hotărârea AGA care pornesc de la 122 RON
Înființare SRL cu un singur asociat - 500 RON + 129 Taxe
Înființare SRL cu asociați suplimentari - 100 RON
Autorizarea a mai mult de 10 activități SRL - 100 RON
Asociați cetățeni străini SRL - 200 RON
Asociați persoane juridice SRL - 100 RON
Închidere SRL - 650 RON + 200 Taxe
Suspendare activitate SRL - 400 RON
Reluare activitate SRL - 400 RON
Contact

PREȚURI ȘI TAXE FIRMĂ SRL

Consultanții nostri îți stau la dispoziție de Luni până Vineri între orele 09:00-17:00 la numărul de telefon 0737 679 528 sau la adresa oficială onrc@facemfirme.ro.

Îţi oferim un pachet complet de servicii personalizate de înfiinţare firme 100% online, adaptate întru-totul nevoilor şi cerinţelor tale, şi eficientizăm procesul birocratic pentru tine, astfel încât durata de înregistrare şi înfiinţare a SRL-ului tău să fie redusă la minimum iar tu să te bucuri de mai mult timp pentru a investi în afacerea ta.

Specialiştii noştri îţi stau la dispoziţie de luni până vineri între orele 09:00 – 17:30, aşa că nu ezita să ne contactezi chiar acum pentru a afla mai multe informaţii despre serviciile noastre şi, de ce nu, pentru a începe o colaborare plină de satisfacţii.

a

CERE OFERTĂ PENTRU ÎNFIINȚARE SRL

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul de mai jos, iar noi iți vom trimite o ofertă în aceeași zi.

Formular - Cere ofertă

VREM SĂ FIM PARTENERUL BUSINESSULUI TĂU

DESPRE NOI VEZI SERVICII