CONSULTANȚĂ FISCALĂ

a

CHIAR DACĂ PARE PUȚIN MAI COMPLICAT, NE DESCURCĂM

A

  1. Expertiză Specializată: Consultanții fiscali sunt profesioniști cu expertiză în legislația fiscală și regulamentele fiscale în continuă schimbare. Aceștia pot oferi îndrumare și soluții adaptate la situația ta specifică.
  2. Reducerea Riscurilor: Neînțelegerea sau interpretarea greșită a legislației fiscale poate duce la erori costisitoare și la expunerea la riscuri legale. Un consultant fiscal te poate ajuta să eviți aceste capcane și să gestionezi eficient riscurile fiscale.
  3. Optimizarea Fiscă: Prin identificarea de soluții fiscale optime și legale, un consultant fiscal poate contribui la minimizarea taxelor și impozitelor plătite de tine sau de afacerea ta, economisindu-ți bani pe termen lung.
  4. Conformitatea Fiscală: Un consultant fiscal te poate ajuta să îndeplinești toate obligațiile fiscale în mod corect și la timp, reducând riscul de a primi penalități și amenzi din partea autorităților fiscale.
  5. Consiliere Strategică: Pe lângă aspectele practice, un consultant fiscal poate oferi și consiliere strategică pentru planificarea financiară pe termen lung a afacerii tale sau a finanțelor personale, ajutându-te să iei decizii informate și să atingi obiectivele tale financiare.

Ce ar trebui să știi?

Corectează: Consultanța fiscală are două aspecte majore:

  1. Ce trebuie să facem pentru a evita amenzile și deciziile de impunere.
  2. Cum putem reduce valoarea contribuțiilor către stat.

Măsurile de optimizare fiscală sunt eficiente pentru firmele care plătesc impozit pe profit, însă există și măsuri aplicabile pentru microîntreprinderi. Având în vedere că acestea sunt impozitate pe cifra de afaceri, diferența se va resimți mai ales la impozitul pe dividende. Pentru a beneficia de acest serviciu, te rugăm să ne contactezi. Consultantul nostru îți va adresa câteva întrebări pentru a evalua eligibilitatea ta, iar în cazul în care totul este în regulă, vom trece la etapa următoare.

Ne poți contacta telefonic, e-mail sau pe WhatsApp.

a

A

Consultanții nostri îți stau la dispoziție de Luni până Vineri între orele 09:00-17:00 la numărul de telefon 0737 679 528 sau la adresa oficială onrc@facemfirme.ro.

a

CERE OFERTĂ PENTRU CONSULTANȚĂ FISCALĂ

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul de mai jos, iar noi iți vom trimite o ofertă în aceeași zi.

Formular - Cere ofertă

a

VREM SĂ FIM PARTENERUL BUSINESSULUI TĂU

DESPRE NOI VEZI SERVICII