CONSULTANȚA îNCHIRIERI SPAțII COMERCIALE

a

DE ce AI NEVOIE DE O NOI?

A

Despre Imobiliare si Spații Comerciale

  1. Prima agenție imobiliară din lume: Una dintre primele agenții imobiliare a fost fondată în 1794 în Londra, de către Sir William Vincent. Agențiile imobiliare au evoluat semnificativ de atunci, devenind esențiale pentru tranzacțiile imobiliare moderne.
  2. Cea mai veche piață comercială: Bazarul Mare din Istanbul, Turcia, este una dintre cele mai vechi și mari piețe acoperite din lume, datând din 1455. Este un exemplu clasic de spațiu comercial istoric care funcționează și astăzi.
  3. Creșterea spațiilor comerciale moderne: În anii ’60, centrele comerciale au început să devină populare în întreaga lume, oferind o nouă experiență de cumpărături într-un mediu controlat, cu multiple magazine sub același acoperiș.
  4. Primul mall din România: Unul dintre primele centre comerciale moderne din România a fost București Mall, deschis în 1999. Acesta a introdus un nou concept de cumpărături și divertisment pentru publicul român.
  5. Impactul digital: În era digitală, aproximativ 90% dintre cumpărători își încep căutările de spații comerciale online, înainte de a contacta o agenție imobiliară. Site-urile și platformele de imobiliare au devenit instrumente esențiale pentru agenții și clienți deopotrivă.

Consultanții nostri îți stau la dispoziție de Luni până Vineri între orele 09:00-18:00 la numărul de telefon 0729 804 985 sau la adresa oficială bogdan.olaru@facemfirme.ro.

PENTUR CĂ

Atunci când cauți un spațiu comercial, e important să te asiguri că acesta se potrivește sau poate fi adaptat normelor în vigoare, în funcție de activitatea pe care vrei să o desfășori. Pentru a obține toate avizele și autorizațiile necesare, e esențial să colaborezi cu o agenție care cunoaște aceste norme și îți poate spune exact ce trebuie să faci pentru a avea un spațiu conform. Astfel, vei ști de la început în ce te bagi și vei evita surprizele neplăcute când vei solicita autorizările și avizele necesare.

Îți lăsăm aici și metodele de contact, ca să nu te chinui să le cauți: telefon, WhatsApp sau e-mail – care îți convine ție mai mult.

a

A

a

CERE OFERTĂ

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul de mai jos, iar noi iți vom trimite o ofertă în aceeași zi.

Formular - Cere ofertă

a

VREM SĂ FIM PARTENERUL BUSINESSULUI TĂU

DESPRE NOI VEZI SERVICII