OBIECT DE ACTIVITATE

a

Ce trebuie să știi despre obiectul de activitate?

A

ONORARIU + TAXE
Taxele se calculează în funcție de numărul de caractere de pe Decizia sau Hotărârea AGA și pornesc de la 122 RON
Modificare obiect de activitate - 600 RON
Extindere obiect de activitate - 400 RON
Radiere obiect de activitate - 400 RON
Contact

a

DOCUMENTE NECESARE ȘI PROCEDURI

Consultanții nostri îți stau la dispoziție de Luni până Vineri între orele 09:00-17:00 la numărul de telefon 0737 679 528 sau la adresa oficială onrc@facemfirme.ro.

Pe de altă parte, există unele activități care pot fi desfășurate doar dacă sunt trecute ca activităţi principale, iar pentru a da un exemplu putem menționa activitățile personalului cu contracte temporare.

O afacere poate avea un singur obiect de activitate principal, corespunzător unui singur cod CAEN, însă numărul de obiecte secundare de activitate poate fi nelimitat. În cazul în care solicitați schimbarea obiectului principal de activitate al societății, trebuie să depuneți în original dovada înregistrării societății pe lângă documentele menționate în pagina dedicată care tratează mai în profunzime acest subiect.

Menționăm că puteți desemna o altă persoană pentru a îndeplini toate formalitățile legale necesare, caz în care trebuie depuse și o împuternicire specială și una avocaţială, în original. 

ECONOMISEȘTE TIMP ȘI ENERGIE

Deși nu ar trebui să fie complicat, fii foarte atent înainte de a alege obiectul de activitate al firmei în cazul în care ai decis deja ce fel de afacere dorești să începi.  Toate activitățile sunt organizate după un cod din 4 cifre în așa-numitul „cod CAEN” – clasificarea activităților economice naționale.

În primul rând, activitatea primară trebuie să fie una care realizează sau se așteaptă să realizeze venitul de bază al companiei. Acesta este motivul pentru care unele companii sunt impozitate diferit în funcție de activitățile lor.

a

a

CERE OFERTĂ PENTRU OBIECT ACTIVITATE

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul de mai jos, iar noi iți vom trimite o ofertă în aceeași zi.

Formular - Cere ofertă

a

A

VREM SĂ FIM PARTENERUL BUSINESSULUI TĂU

DESPRE NOI VEZI SERVICII