ÎNTREPRINDERE SOCIALĂ

a

APELEAZĂ LA NOI PENTRU Servicii de ÎNFIINȚARE ÎNTREPRINDERE SOCIALĂ

A

ECONOMISEȘTE TIMP ȘI ENERGIE

Pentru a dobândi statutul de întreprindere socială sunt necesare o serie de procedee care ar putea părea copleșitoare dacă nu ai mai intrat în contact cu acest domeniu până acum.

Obținerea unui atestat, actele de înființare, de funcționare și restul birocrației de care vei avea nevoie sunt de multe ori descurajatoare și greu de menținut sub control. Pentru a nu cădea pradă emoțiilor și pentru a fi sigur că nu uiți absolut nimic, noi venim în sprijinul tău cu servicii utile în acest sens.

a

ONORARIU + TAXE
800 RON
+ 123 RON Taxe
Contact

A

CONSULTANȚĂ TELEFONICĂ GRATUITĂ

Cu ajutorul nostru vei reuși să ocolești foarte mult stres, pentru că lucrăm organizat și pentru că te vom consulta la fiecare pas, în așa fel încât să ne asigurăm că nu vor exista riscuri de niciun fel în funcționarea legală a întreprinderii tale. Obținerea unui atestat și a tuturor anexelor de care ai nevoie nu a fost niciodată mai simplă sau mai lipsită de orice fel de factori de îngrijorare!

Consultanții nostri îți stau la dispoziție de Luni până Vineri între orele 09:00-17:00 la numărul de telefon 0737 679 528 sau la adresa oficială onrc@facemfirme.ro.

a

CERE OFERTĂ PENTRU ÎNTREPRINDERE SOCIALĂ

a

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul de mai jos, iar noi iți vom trimite o ofertă în aceeași zi.

Formular - Cere ofertă

a

VREM SĂ FIM PARTENERUL BUSINESSULUI TĂU

DESPRE NOI VEZI SERVICII