ÎNCHIDERE PFA

a

Oferim Servicii de radiere/Dizolvare FIRMĂ PFA

A

a

ONORARIU + TAXE
Taxele se calculează în funcție de numărul de caractere de pe Decizia sau Hotărârea AGA care pornesc de la 122 RON
Înființare PFA - 300 RON + 7,68 Taxe
Închidere PFA - 300 RON + 7,68 Taxe
Suspendare activitate PFA - 350 RON + 7,68 Taxe
Reluare activitate PFA - 350 RON + 7,68 Taxe
Contact

a

ECONOMISEȘTE TIMP ȘI ENERGIE

Un PFA poate fi închis voluntar, atunci când titularul din diverse motive nu vrea să mai desfășoare respectiva activitate economică sau prin decesul acestuia. Persoana care solicită închiderea are obligația de a-și plăti înainte taxele și de a înceta contractele pe care le are.

Închiderea unui PFA durează în jur de 3 zile lucrătoare și se face la Oficiul Național al Registrului Comerțului. Trebuie să iei în considerare faptul că ai la dispoziție 30 de zile după închidere ca să depui Declarația Unică pentru impozite și contribuții sociale.

aa

PREȚURI ȘI TAXE FIRMĂ PFA

Consultanții noștri îți stau la dispoziție de Luni până Vineri între orele 09:00-17:00 la numărul de telefon 0737 679 528 sau la adresa oficială onrc@facemfirme.ro.

În cazul în care titularul PFA-ului este decedat, închiderea se poate face de către moștenitori sau rude. Suplimentar este necesar și certificatul de deces al titularului. În astfel de situații nu este posibil transferul activului, ci activitatea este ștearsă din Registrul Comerțului. Imediat după ce ai închis un PFA, poți deschide altul, fără să aștepți un anumit număr de zile.

ACTE NECESAREcererea de închidere; copie după actul de identitate.

a

a

CERE OFERTĂ PENTRU ÎNCHIDERE PFA

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul de mai jos, iar noi iți vom trimite o ofertă în aceeași zi.

Formular - Cere ofertă

a

VREM SĂ FIM PARTENERUL BUSINESSULUI TĂU

DESPRE NOI VEZI SERVICII