REVOCARE / SCHIMBARE ADMINISTRATOR FIRMĂ

a

Oferim Servicii DE REVOCARE ADMINISTRATOR FIRMA

A

ONORARIU + TAXE
500 RON
Taxele se calculează în funcție de numărul de caractere de pe Decizia sau Hotărârea AGA care pornesc de la 122 RON
Contact

a

PROCEDURI REDUCERE CAPITAL SOCIAL

În maxim 15 zile de la data emiterii hotărârii de revocare din partea asociaților societății, schimbarea trebuie anunțată la Oficiul Național al Registrului Comerțului, iar acest lucru se face prin depunerea unui dosar care trebuie să cuprindă o serie de acte:

  • Cerere de înregistrare;
  • Hotărârea Generală a Asociaților;
  • Actul constitutiv actualizat;
  • Declarația noului administrator prin care își exprimă acordul numirii în funcție;
  • Specimenul de semnătură al noului administrator;
  • Copie după cărțile de identitate ale asociațiilor și administratorului;
  • Copie după certificatul de înregistrare.

Pentru această procedură va fi necesară plata unor taxe, precum cea aferentă publicării în Monitorul Oficial a hotărârii și taxe poștale. Termenul de soluționare este de 3 zile lucrătoare de la depunere, însă perioada se poate prelungi în cazul în care sunt necesare completări în ceea ce privește documentele.

Consultanții nostri îți stau la dispoziție de Luni până Vineri între orele 09:00-17:00 la numărul de telefon 0737 679 528 sau la adresa oficială onrc@facemfirme.ro.

ECONOMISEȘTE TIMP ȘI ENERGIE

Administratorul oricărei companii poate fi schimbat pentru fapte ilegale (fraudă, uz de fals, înșelăciune, dare/luare de mită etc.), dar și pentru administrare deficitară. Totul este gândit în așa fel încât societatea să fie protejată și administratorul să nu își poate exercita funcția dacă nu are aprobarea Adunării Asociaților. Dacă a fost numit prin act constitutiv, procedura se poate face prin votul tuturor asociaților, iar dacă a fost desemnat de către AGA e nevoie de votul majorității absolute a asociațiilor și părților sociale.

aAA

CERE OFERTĂ REVOCARE ADMINISTRATOR FIRMĂ

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul de mai jos, iar noi iți vom trimite o ofertă în aceeași zi.

Formular - Cere ofertă

a

A

VREM SĂ FIM PARTENERUL BUSINESSULUI TĂU

DESPRE NOI VEZI SERVICII